Bezoekersinfo

Spelregels in tijden van corona

U bent van harte welkom in het Ton Smits Huis. Het museum heeft een beperkte ruimte, daarom willen wij u vragen om vooraf een afspraak te maken voor uw bezoek. Zo kunnen we het aantal bezoekers reguleren.

Dit kan direct via telefoon, voicemail of met het contactformulier op deze pagina. Wanneer u een afspraak wilt maken in het weekend verzoeken we u om altijd even te bellen.

● Bezoek is alleen mogelijk op afspraak.

● Wanneer u klachten heeft, griep of verkoudheid, blijf dan thuis.

● Maximale bezoektijd 1 uur. Dit zou voldoende tijd moeten zijn om alles rustig te bekijken, waarbij ook de DVD over Leven en werk van Ton Smits [± 10 minuten] wordt getoond.

● De entree is € 3,50 per persoon. Graag met gepast geld betalen. Pinnen is niet mogelijk.

Openingstijden

Het museum is dagelijks geopend van 11:00-17:00 uur. Bel rechtstreeks onderstaand telefoonnummer voor een afspraak of vul het contactformulier in en wij nemen contact op.

Contact

31 (0)40 211 47 86
info@tonsmitshuis.nl

Bezoekadres

Museum Ton Smits Huis
Jacob Reviuslaan 25
5644 TP Eindhoven

Tijdens het bezoek wordt een DVD vertoond over Ton Smits’ werk-, kijk- en denkwijze. Een gids is aanwezig om desgewenst uitleg te geven en om vragen aan te stellen.

Toegankelijkheid

Het Ton Smits Huis is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De museumruimte is alleen via een trap te bereiken.

Bezoekersvoorwaarden

Maak een afspraak voor een bezoek