Vind de weg…

TIP!

De fietsroute Rondje Eindhoven Zuid-Westlus loopt vlak langs het Ton Smits Huis. Misschien een idee voor een klein ommetje en een bezoek te brengen aan het museum.
De start is bij het VVV kantoor op het stationsplein. Het routeboekje met de kaart en meer informatie over de plekken waar u langs komt, is hier te koop voor € 3,50.
Of download de PDF  van de route rechtstreeks via deze link.

Adres

Jacob Reviuslaan 25
5644TP Eindhoven

Het cartoonmuseum Ton Smits Huis ligt aan de rand van het recreatiegebied Genneper Parken, nabij het centrum van Eindhoven.

Met de auto vanaf de N2

Op de N2, ten zuiden van Eindhoven neem je afrit 33 [Waalre/Valkenswaard] en ga je aan het einde van de weg richting Eindhoven. Bij het 3e verkeerslicht, sla je linksaf, Poelhekkelaan. Aan het einde van deze laan ga je rechtsaf, Jacob Reviuslaan. Na ca. 100 meter ligt het museum aan de rechterkant [hoek Jacob Reviuslaan en Herman Heijermanslaan].

Met de auto vanaf de Ring ter hoogte van Evoluon

Blijf de Ring volgen in zuidelijke richting richting Gestel/Stratum. Na de Beukenlaan bij de rotonde rechtdoor. Je volgt de Botenlaan; deze gaat over in de Limburglaan. Bij de volgende rotonde rechtdoor de Boutenslaan op. Bij het 4e verkeerlicht rechtsaf, Aalsterweg. Vervolgens bij eerste verkeerslicht rechts [Poelhekkelaan]. Aan het einde van de deze laan rechtsaf, Jacob Reviuslaan. Na ca. 100 meter ligt het museum aan de rechterkant [hoek Jacob Reviuslaan en Herman Heijermanslaan].

Met openbaar vervoer, vanaf station Eindhoven Centraal

Buslijn 317 richting Dommelen, buslijn 318 richting Luyksgestel of buslijn 407 richting High Tech Campus naar halte Boutenslaan op de Aalsterweg.
Stap uit, loop in de rijrichting van de bus, eerste zijstraat rechts met café Casino op de hoek, op pleintje naar links, dan rechts Herman Heijermanslaan in, aan het eind rechtsaf naar Jacob Reviuslaan; op de hoek het museum. Vanaf de halte is het ongeveer 10 minuten lopen.

Parkeren

Op de Jacob Reviuslaan is voldoende parkeergelegenheid en gratis.

Met de fiets

Ook met de fiets kun je naar het museum! Ontdek de fietsroutes langs/naar het museum en geniet van Eindhoven per fiets!